Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
Kategóriák
Sale

Ádám Sarokülő Garnitúra Mb

Normál ár: 229 900 Ft

Special Price 217 700 Ft

Szállítási költség: 15 700 Ft

Reward Points A termék megvásárlásával 2177 pont -ot gyűjthetsz.

Termékleírás Informácó

  Magasság: 100 cm
  Mélység: 186 cm
  Szélesség: 245 cm
  Támla magassága: 100 cm
  Ülő mélység: 50 cm
  Helyek száma: 2 fő
  Ágyazható-e: Igen
  Fekvő magasság: 50 cm
  Fekvő terület: 130x 186 cm
  Betét: Rugós
  Kárpit: Zsenília 
  Súlya: 205 kg
  Szállítási idő: 3-6 hét*

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 229 900 Ft

Special Price 217 700 Ft

Menny:

Ágyazható

Ágyneműtartós

Áruhitelre:

10 x 24 653 Ft

THM: 29.99% Kalkulátor
Termék leírás

Ez a klasszikus kialakítású sarokülő kiemelő mechanikával és magas fekhellyel készül. Ágyazható sarokgarnitúra, amely ágyneműtartóval is rendelkezik. A sarok ülőgarnitúra jobbos és balos változatban egyaránt megrendelhető, több szín közül lehet választani. Egyszerű, kényelmes sarokülő, amely bonell rugós betéttel rendelkezik. Az ülőlapot előre húzva található benne egy kiemelhető vendégágy rész, amely elsősorban alkalmi alvásra megfelelő. A kárpit anyaga jó minőségű zsenilia. Ha önnek tetszik ez az ülőbútor, de inkább 3+2+1-es változat szeretné megrendelni, akkor megtalálja az ülőgarnitúra kategóriában ilyen változatban is.

Miért vásároljon nálunk?

Saját autóinkkal és munkatársainkkal szállítjuk termékeinket

A terméket igény esetén 15 napon belül visszavesszük

Megrendelését azonnal e-mailben megerősítjük

Telefonon egyeztetünk a kiszállítás időpontjáról

Rendelés után kérdőívben véleményezheti munkánkat

Rendelés esetén kedvezményekben részesül

Termékeinkre garanciát vállalunk

Szakértők állnak rendelkezésére telefonon

Fizetni ráér átvételkor

Bankkártyával is fizethet

Áruhitelt biztosítunk

Termék jellemzők
Szállítási Feltételek: A bútorokat egységes áron szállítjuk az ország egész területére, azaz a feltüntetett szállítási költség várostól függetlenül a fent megjelölt összeg. A szállítás kapuig, lépcsőház bejáratáig történik. A kiszállítók nem kötelezhetők rakodásra.
Házhoz szállítás: 15 700 Ft
Áruhitel

Reprezentatív példa

Reprezentatív példa: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 29,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 45 696,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2 741 782 Ft, Hitel teljes díja: 1 241 782 Ft. (a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 241 782 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0Ft)

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérő l szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a kamat mértéke a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Nyír-Invest Bau Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a Cofidis Áruhitel további részleteiről kérjük, érdeklődjön személyesen, vagy telefonon keresztül, valamint a http://www.cofidis.hu/aruhitel weboldalon.

A hitel feltételeiről és részleteiről tájékozódjon
az Áruhitel menüpont alatt.

Vélemények (0)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Ár

Írja meg véleményét