Outletbútor

Az Ön bevásárlókosara üres.

Részösszeg: 0 Ft

Ügyfélszolgálat +36 (70) 410-3456

Ügyfélkapcsolat +36 (70) 629-3456 

Csökkenő irány beállítása
blog

Kosár szerkesztése, problémák javítása

2016. április 5., kedd 15:09:03 Europe/Budapest

A videó bemutatja, hogy hogyan szerkessze kosarát vagy javítsa ki az esetlegesen előforduló hibákat. Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a webáruházban megadott elérhetőségek egyikén! Köszönjük, www.outletbutor.hu

Read More
98 Hozzászólások | Posted in Blog By Kocán Gábor
blog

Elemes konyhabútor rendelés

2016. április 5., kedd 15:07:54 Europe/Budapest

A videó bemutatja, hogy hogyan rendeljen elemes konyhabútort az OutletButor.hu webáruházból, interneten keresztül. Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a webáruházban megadott elérhetőségek egyikén! Köszönjük, www.outletbutor.hu

Read More
6 Hozzászólások | Posted in Blog By Kocán Gábor
blog

Egyedi szövetes bútorok rendelése

2016. április 4., hétfő 14:36:51 Europe/Budapest

A videó bemutatja, hogy hogyan rendeljen egyedi szövetes bútort az OutletButor.hu webáruházból, interneten keresztül. Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a webáruházban megadott elérhetőségek egyikén! Köszönjük, www.outletbutor.hu

Read More
6 Hozzászólások | Posted in Blog By Kocán Gábor
blog

Elemes bútorok, elemes szekrénysorok rendelése

2016. április 4., hétfő 10:56:22 Europe/Budapest

A videó bemutatja, hogy hogyan rendeljen elemes bútort az OutletButor.hu webáruházból, interneten keresztül. Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a webáruházban megadott elérhetőségek egyikén! Köszönjük, www.outletbutor.hu

Read More
10 Hozzászólások | Posted in Blog By Kocán Gábor
blog

Hogyan rendeljünk bútort interneten keresztül?

2016. március 16., szerda 15:16:23 Europe/Budapest

A videó bemutatja, hogy hogyan rendeljen bútort az OutletButor.hu webáruházból, interneten keresztül. Amennyiben kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a webáruházban megadott elérhetőségek egyikén! Köszönjük, www.outletbutor.hu

Read More
13 Hozzászólások | Posted in Blog By Kocán Gábor
blog

Az étkező berendezése

2015. november 5., csütörtök 10:27:29 Europe/Budapest

„Az asztal az egyedüli hely, ahol az ember sohasem unatkozik az első órában”

– Az étkező berendezése – 

Így értekezik a 19. században Az ízlés fiziológiája című szellemes anekdota és receptgyűjteményében Anthelme Brillat-Savarin francia mesterszakács és író, és valóban: ha jobban belegondolunk, máig az étkezőasztal körül zajlanak életünk legfontosabb eseményei, a hosszas eszmecserék és mindennapi élménybeszámolók kiemelt helyszíne. Egy gyors reggeli után emellől indul dolgos napunk, itt üljük meg nagy családi ünnepeinket, a nap végére pedig ennél gyűlhet össze a társaság, hogy megosszák mi minden történt velük aznap.

Read More
25 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Otthonunk szíve: a hálószoba

2015. november 5., csütörtök 10:22:56 Europe/Budapest

Felgyorsult életritmusunkkal térhasználati szokásaink is átalakultak: hálószobánk sem kizárólag csak a pihenés helyéül szolgál már, a térkihasználás jegyében gyakorta párosítjuk a dolgozószoba funkciójával. Ezáltal már éjjel-nappal használjuk a teret, itt töltjük életünk egyharmadát, épp ezért otthonunk leghangsúlyosabb tere. Megfelelő kialakítása tehát kulcsfontosságú szereppel bír. Alábbi bejegyzésünkben a hálószobád berendezéséhez nyújtunk alapvető tanácsokat, melyek ötletes kombinációival vagy épp inspirálódva azokból valódi személyiségedhez szabott privát teret alakíthatsz ki magadnak, avagy párodnak egyaránt.

Hálószobánk meghatározó színeit érdemes aszerint megválasztani, hogy melyik napszakot töltjük inkább benne. A fehér, bézs vagy sárgába hajló árnyalatok tisztaságot és üdeséget jelképeznek, fényt kölcsönözve egész napra a térbe, míg a sötétebb színek az intimitást és a helység privát jellegét hangsúlyozzák. Tanácsos a függöny, drapéria és ágyneműnk színeit hasonlóan megválasztanunk, ez különleges harmóniát ad a szobának, amitől még szívesebben töltjük benne az időt.

Read More
2 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Az otthon üdvözlete: az előtér

2015. november 5., csütörtök 10:18:23 Europe/Budapest

Ahogyan az első benyomás emberi kapcsolatainkban is meghatározó, úgy otthonunkba belépve is jelképes, hogy milyen előtér fogad minket. Nem elhanyagolható az a gyakorlati szempont, miszerint minden reggelünk ebből a közegből indul, s egy hosszú nap után is ez üdvözöl elsőként. Nem beszélve vendégeinkről, akik számára az előszoba egyfajta előképként szolgál a teljes lakásra nézvést. Bevezet a többi szobába, épp ezért fontos szerepet játszik kezdeti hangulatuk, körérzetük kialakításában az, hogy elsőként milyen ingerek érik őket a küszöböt átlépve. Mindezek tekintetében tehát kulcsfontosságú ennek a térnek a helyes kialakítása, jelen bejegyzésünkben ehhez kívánunk ötleteket adni olvasóinknak.

Read More
7 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

A legkényelmesebb franciaágyak

2015. november 5., csütörtök 10:04:10 Europe/Budapest

Az ágy az egyik legfontosabb bútor otthonodban, melyet minden nap használsz. Mivel életed egyharmadát rajta töltöd, ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyet választasz. Választhatsz kárpitos franciaágyat vagy franciaágy keretet is.

A kárpitos franciaágy esetén óriási szín és szövetválaszték áll rendelkezésedre, ráadásul sokkal szebb megjelenésű, mint egy ágykeret. Sőt sok esetben olcsóbban is megúszhatod a vásárlást, mintha ágykeretet rendelnél matraccal.

Read More
15 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Hasznos kiegészítő bútorok

2015. november 5., csütörtök 10:01:12 Europe/Budapest

Az alapvető bútorokon kívül gyakran rendelnek vásárlóink kisebb, kiegészítő termékeket. Az alábbiakban néhány nagyon hasznos lakberendezési tárgyat szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

Elsőként ajánljuk figyelmedbe egyik legújabb termékünket, a babzsákfotelt. A kínálatunkban megtalálható csepp alakú és 80 x 120 cm-es méretben készül. Több szín és minta közül választhatsz. A babzsákfotelek vitathatatlan előnye a hagyományos fotelekkel szemben, hogy sokkal kényelmesebb ülést és pihenést biztosítanak. A gerincet megtartja, és a vállat kitámasztja, így nagyon jelentős egészségmegőrző hatással rendelkezik. Végül, de nem utolsó sorban sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos fotel.

Read More
10 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Nappali szekrénysorok

2015. november 5., csütörtök 9:57:59 Europe/Budapest

Ebben a cikkünkben nappali szekrénysor választáshoz szeretnénk segítséget nyújtani. Bemutatunk néhány praktikus és kedvelt szekrénysort, melyet megrendelhetsz webáruházunk kínálatából. Számos tényezőt kell figyelembe venned a szekrény kiválasztásakor. Egyrészt a nappali méretéhez kell igazodni, másrész stílusában és színeiben is összhangban kell lennie a szobával. Ezeken felül praktikusnak is kell lennie, hogy minden igényednek megfeleljen.

Read More
2 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

A vendégszoba berendezése

2015. november 5., csütörtök 9:53:21 Europe/Budapest

A vendégszoba egy olyan hely, melyet úgy kell berendezned, hogy vendégeid kényelmesen érezzék magukat benne. Ennek a helyiségnek a kialakítása nem túl hálás feladat, hiszen nem tudod úgy kialakítani, hogy minden vendég ízlésének megfelelő legyen. Így a saját ízlésedre kell hagyatkoznod a szoba berendezésekor. Ha van rá lehetőséged, akkor érdemes igénybe venni egy profi lakberendező szolgáltatásait. Törekedj arra, hogy esztétikus és modern kialakítású legyen.

Read More
8 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Olcsó kanapék

2015. november 5., csütörtök 9:49:17 Europe/Budapest

Szeretnéd lecserélni régi kanapédat, vagy új otthonodat szeretnéd berendezni? A lehető legolcsóbban szeretnéd megoldani az ülőbútor vásárlást? Ha az előző két kérdésre igen a válaszod, akkor a legjobb helyen jársz. Bútor webáruházunk nagyon kedvező árakkal várja megrendelésedet. Ha azonban nincs időd végig böngészni kínálatunkat, akkor nézd meg a következőben bemutatott termékeket! Összegyűjtöttünk neked néhány nagyon olcsó bútort, ezzel segítve téged a megfelelő kanapé kiválasztásához.

Read More
45 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Így rendezzük be a nappalinkat

2015. november 5., csütörtök 9:45:51 Europe/Budapest

Otthonunk egyik legfontosabb része a nappalink. Ez az a szoba ahol a család a legtöbb időt tölti együtt, és itt szoktuk a vendégeket is fogadni. Ezért nappalink bútorait körültekintően kell összeválogatnunk.

Read More
10 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

A hálószoba berendezése

2015. november 5., csütörtök 9:43:01 Europe/Budapest

A hálószobánk berendezésénél figyelembe kell vennünk néhány tényezőt. A jól kiválasztott hálóbútorok otthonossá tehetik szobánkat, viszont az egymással nem harmonizáló berendezési tárgyak rossz összhatást sugározhatnak. Számtalan módon összeállíthatjuk a háló berendezését, melynek csak képzeletünk szab határt.

Read More
10 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Hogyan válasszunk étkezőasztalt?

2015. november 5., csütörtök 9:26:07 Europe/Budapest

A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztásához két fő szempontot kell figyelembe vennünk. Egyik a konyha, illetve étkező helység mérete, másik pedig az emberek létszáma.  Mérjük le az étkező méretét, és határozzuk meg, hogy mekkora a legnagyobb asztal, amely kényelmesen elfér. Ha gyakran fogadunk nagyobb társaságokat, akkor lehetőségeinkhez mérten a legnagyobb asztalt válasszuk. Ha viszont a kisebb, családias étkezéseket szeretjük, akkor válasszunk egy praktikusabb, kisebb asztalt. Szerencsére manapság az étkezőgarnitúrák nagy része kihúzható asztallal kerül forgalomba, így legalább 40 cm-rel, de bizonyos termékek esetén akár 120 cm-rel is megnövelhetjük asztalunk méretét. Azért ilyenkor is vegyük figyelembe, hogy mennyi helyet fog kinyitva elfoglalni az étkezőasztal.

Read More
10 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Textilbőr tisztítása

2015. november 5., csütörtök 9:22:34 Europe/Budapest

Egy textilbőr kanapé vagy ülőgarnitúra nappalink és otthonunk dísze lehet.  Mégis vannak, akik nem mernek ilyen bútort választani. Első sorban azért, mert rosszat hallottak a textilbőrről, vagy korábban volt már ilyen ülőbútoruk, és nem voltak elégedettek az élettartamával. Persze ez utóbbi oka, hogy egyáltalán nem ápolták a kárpitot, vagy ha igen, akkor nem megfelelő módon.

Read More
20 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Zöld ülőgarnitúra ajánló

2015. november 5., csütörtök 9:19:55 Europe/Budapest

Jelen bejegyzésükben azok számára szeretnénk néhány ülőbútort ajánlani, akik zöld színű kanapéval vagy ülőgarnitúrával szeretnék berendezni nappalijukat. Amellett, hogy a zöld szín vonzza a tekintetét, nyugtató hatással is van az emberre. Ha úgy gondolja, hogy illenek a zöld színű ülőbútorok a szobájához, akkor a következő termékeinket ajánljuk figyelmébe. A képekre kattintva megnézhetik és megvásárolhatják a bútorokat.

Read More
2 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
blog

Hogyan válasszunk kanapét?

2015. november 5., csütörtök 9:11:02 Europe/Budapest

Egy esztétikailag szép és kényelmes kanapé a nappali egyik legfontosabb bútora. Kiválasztása előtt ezért mindenképpen át kell gondolni pár dolgot. Legfontosabb, hogy milyen célra szeretnénk használni, és mit jelent számunkra a kényelem. Más-más kanapék ideálisak TV-nézéshez, olvasáshoz vagy alváshoz. Egyesek a karfás, mások a karfa nélküli változatokat részesítik előnyben.

Read More
6 Hozzászólások | Posted in Blog By Outlet Bútor
Csökkenő irány beállítása