Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
Kategóriák
Sale

Columbia 3as kanapé

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price 139 900 Ft

Szállítási költség: 8 700 Ft

Reward Points A termék megvásárlásával 1399 pont -ot gyűjthetsz.

Termékleírás Informácó

  Magasság: 85 cm
  Mélység: 97 cm
  Szélesség: 235 cm
  Támla magassága: 85 cm
  Ülő mélység: ~ 55 cm
  Helyek száma: 2 fő
  Ágyazható-e: Igen
  Fekvő magasság: ~ 30 cm
  Fekvő terület: 195 x 155 cm
  Súlya: 100 kg
  Szállítási idő: 3-6 hét*

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price 139 900 Ft

Menny:

Modern stílus

Ágyazható

Ágyneműtartós

Háromféle színösszeállítás

Áruhitelre:

10 x 15 840 Ft

THM: 29.99% Kalkulátor
Termék leírás

Klasszikus kialakítású, magas lábakon álló kanapé, mely biztosan jól fok mutatni nappalijában vagy hálószobájában. Elsősorban a felnőtt korosztály számára ajánljuk.A bútor ágyazható, így vendégágynak vagy állandó fekvőhelynek is megfelel. Három színváltozatban vásárolható meg, világos és sötétebb színben is. Extra rugós kivitelben készül, amely hosszú élettartamot és használhatóságot biztosít használójának. Fekvőfelületének magassága 45 cm, így a magas fekhelyes kanapék közé tartozik. Automata kiemelő mechanikás kivitelben készül, a még könnyebb ágyazhatóság érdekében. A Columbia kanapé a magasabb árkategóriás termékek közé tartozik, a minőségi szövetek miatt, melekből készül.
A terméket több darabban szállítjuk.

Miért vásároljon nálunk?

Saját autóinkkal és munkatársainkkal szállítjuk termékeinket

A terméket igény esetén 15 napon belül visszavesszük

Megrendelését azonnal e-mailben megerősítjük

Telefonon egyeztetünk a kiszállítás időpontjáról

Rendelés után kérdőívben véleményezheti munkánkat

Rendelés esetén kedvezményekben részesül

Termékeinkre garanciát vállalunk

Szakértők állnak rendelkezésére telefonon

Fizetni ráér átvételkor

Bankkártyával is fizethet

Áruhitelt biztosítunk

Termék jellemzők
Szállítási Feltételek: A bútorokat egységes áron szállítjuk az ország egész területére, azaz a feltüntetett szállítási költség várostól függetlenül a fent megjelölt összeg. A szállítás kapuig, lépcsőház bejáratáig történik. A kiszállítók nem kötelezhetők rakodásra. *Az oldalon feltüntetett szállítási idő csak tájékoztató jellegű. A pontos határidőkről tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon!
Házhoz szállítás: 8 700 Ft
Áruhitel

Reprezentatív példa

Reprezentatív példa: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 29,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 45 696,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2 741 782 Ft, Hitel teljes díja: 1 241 782 Ft. (a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 241 782 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0Ft)

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérő l szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a kamat mértéke a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Nyír-Invest Bau Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a Cofidis Áruhitel további részleteiről kérjük, érdeklődjön személyesen, vagy telefonon keresztül, valamint a http://www.cofidis.hu/aruhitel weboldalon.

A hitel feltételeiről és részleteiről tájékozódjon
az Áruhitel menüpont alatt.

Vélemények (0)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Ár

Írja meg véleményét