Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 629 3456
  vagy +36 70 410 3456

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. Az ünnepi időszakban megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák
Hell franciaágy Fekete-Piros
Hell franciaágy Fekete-Piros
Sale

Hell franciaágy + 2 db ajándék párna

Normál ár: 77 900 Ft

Special Price 61 900 Ft

Szállítási költség: 4 700 Ft

Reward Points A termék megvásárlásával 619 pont -ot gyűjthetsz.

Termékleírás Informácó

  Szélesség: 140, 158, 175 cm
  Hossz: 201 cm
  Magasság: 85 cm
  Fekvőterület: 160x200, 180x200 cm
  Fekvőmagasság: 45 cm
  Súlya: 105 kg
  Szállítási idő: 1-3 hét!*
A Hell Franciaágy egy kiváló választás. Kifinomultság és egyszerűség jellemzi egyben. A hell franciaágy a nevét meg nem hazuttolva pokolian kényelmes. A hell franciaágy a feltüntetett méretekben és színekben érhető el a kínálatunkban. A hell franciaágy szemből nyitható, az alsó része ágyneműtartóként funkcionál. A hell franciaágy egy jó választás, nem kell tovább ragozni.A Hell Franciaágyat 3 darabban, szétszerelt állapotban szállítjuk, melyet kérésre kollégáink a helyszínen összeállítanak.

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 77 900 Ft

Special Price 61 900 Ft

Menny:

Ágyneműtartós

Szemből nyitható

Szivacsos vagy rugós kivitel

Ajándék párnákkal!

+1 Év Garancia!

Áruhitelre:

10 x 7 015 Ft

THM: 29.99% Kalkulátor
Termék leírás
A Hell franciaágy + 2 db ajándék párna részletesebb leírását lentebb találja. A Hell franciaágy + 2 db ajándék párna vásárlása előtt mindenképp olvassa át, hogy melyik fekvőfelület mit tartalmaz. A Hell franciaágy + 2 db ajándék párna hoz kérhet akár 4 év vázgaranciát. Mindenképp olvassa el a most következő iformációkat:

Szivacsos változatok:
1. Szivacsos:
Kemény hab melyen feszes, egyenes a huzat, és egyenletes tartást biztosít. Azoknak ajánljuk, akik egyenes kemény felületen szeretnek aludni. Teherbírása max 85 kg/fő
2. Extra szivacsos:
Egy extra szivacs és egy rugalmas hab együttes kombinációja, ami így kiváló rugalmasságú. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik mindennapos használatra keresnek kényelmes, tartós, ülő vagy fekvő bútort. Süllyedésmentes egyenes, kemény fekvőfelület jellemzi. Teherbírása max 100 kg/fő
Rugós változatok:
1. Rugós:
Ez egy sűrű rugótekercsekből álló, élkerettel ellátott, rugalmas hatást biztosító fekvőfelület. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik rugalmas de közepes keménységű ágyon szeretnek aludni. Ez a legnépszerűbb kialakítás. Teherbírása max 95 kg/fő
2. Extra rugós:
Ez egy nagyon erős rugótípus, vastag kemény szivaccsal van a széle megtámasztva, valamint a rugótekercsek köze szivacscsíkokkal van kierősítve. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek egyenes, kemény felületen aludni. Nagyon tartós, szinte kifeküdhetetlen, így nagyobb súlyúaknak ideális választás. A nehezebb súlyú (110 kg) embereket is tökéletesen kiszolgálja, ha rendeltetésszerűen van használva.
Sokakat megtéveszt az oldalt érezhető szivacs ezért azt gondolják, hogy szivacsost kaptak és szóvá teszik. Mielőtt azonban hozzánk fordulnak kérjük, vizsgálják meg az ágyat. Az ágy szélétől beljebb már megtalálható a rugó, amit könnyű kitapintani.

Garanciális feltételek!

+ 1 év garancia megvásárlása esetén a franciaágyra összesen 2 év garancia lesz érvényes. A garanciát csak abban az esetben lehet megvásárolni, ha igénybe vette a házba szállítás illetve az összeszerelés szolgáltatásunkat. Így tudjuk bizton garantálni, hogy a franciaágy szakszerűen lett összeszerelve, és megfelelő helyre elhelyezve. A franciaágy garancia megvásárlását az e-mailben kapott rendelési azonosítóval tudja majd a későbbiekben érvényesíteni, így kérjük azt mindenképpen őrizze meg! Természeresen a garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha  a franciaágy rendeltetés szerű használata mellett jelentkezik probléma.  Megértésüket köszönjük.

+ 4 év vázgarancia megvásárlása esetén a franciaágy teljes vázszerkezetére vonatkozó garanciát tud érvényesíteni. Csak abban az esetben áll módunkban a +4 év vázgarancia megvásárlásának igényét elfogadnunk, ha szintén igénybe veszi a házba szállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat. Így tudjuk bizton garantálni a franciaágy szakszerű elhelyezését, és a sérülésmentes átadását. A franciaágy garancia megvásárlását az e-mailben kapott rendelési azonosítóval tudja majd a későbbiekben érvényesíteni, így kérjük azt mindenképpen őrizze meg! Természeresen a garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha  a franciaágy rendeltetés szerű használata mellett jelentkezik probléma . Megértésüket köszönjük.

FONTOS! A franciaágy garancia NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ az 5cm-es szivacsos és a 8 cm-es szivacsos Franciaágy vásárlása esetén!

A Hell Franciaágyat 3 darabban, szétszerelt állapotban szállítjuk, melyet kérésre kollégáink a helyszínen összeállítanak.
A Hell Franciaágy egy kiváló választás. Kifinomultság és egyszerűség jellemzi egyben. A hell franciaágy a nevét meg nem hazuttolva pokolian kényelmes. A hell franciaágy a feltüntetett méretekben és színekben érhető el a kínálatunkban. A hell franciaágy szemből nyitható, az alsó része ágyneműtartóként funkcionál. A hell franciaágy egy jó választás, nem kell tovább ragozni.

Miért vásároljon nálunk?

Saját autóinkkal és munkatársainkkal szállítjuk termékeinket

A terméket igény esetén 15 napon belül visszavesszük

Megrendelését azonnal e-mailben megerősítjük

Telefonon egyeztetünk a kiszállítás időpontjáról

Rendelés után kérdőívben véleményezheti munkánkat

Rendelés esetén kedvezményekben részesül

Termékeinkre garanciát vállalunk

Szakértők állnak rendelkezésére telefonon

Fizetni ráér átvételkor

Bankkártyával is fizethet

Áruhitelt biztosítunk

Termék jellemzők
Szállítási Feltételek: A bútorokat egységes áron szállítjuk az ország egész területére, azaz a feltüntetett szállítási költség várostól függetlenül a fent megjelölt összeg. A szállítás kapuig, lépcsőház bejáratáig történik. A kiszállítók nem kötelezhetők rakodásra. *Az oldalon feltüntetett szállítási idő csak tájékoztató jellegű. A pontos határidőkről tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon!
Házhoz szállítás: 4 700 Ft
Áruhitel

Reprezentatív példa

Reprezentatív példa: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 29,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 45 696,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2 741 782 Ft, Hitel teljes díja: 1 241 782 Ft. (a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 241 782 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0Ft)

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérő l szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a kamat mértéke a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Nyír-Invest Bau Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a Cofidis Áruhitel további részleteiről kérjük, érdeklődjön személyesen, vagy telefonon keresztül, valamint a http://www.cofidis.hu/aruhitel weboldalon.

A hitel feltételeiről és részleteiről tájékozódjon
az Áruhitel menüpont alatt.

Vélemények (10)

Vásárló véleményei

10 Termék

oldalanként
Kényelmes,mutatós,gyorsan kiszállították Véleményezte: Arnold
Ár
Az ágy kényelmes, az ágyneműtartó tágas, jól mutat a szobában, a kiszállítás nagyon hamar megtörtént. Csak ajánlani tudom. (Létrehozva: 2019. 04. 07.)
Véleményezte: Enikő
Ár
Kényelmes, szép ágy! A derekunknak még szokni kell az új matracot! :) A szállítással is maximálisan meg vagyok elégedve! Gyors, pontos, és rendesek a srácok is! (Létrehozva: 2019. 03. 11.)
Az ágy fantasztikus, a szállítást végző fiúk előtt le a kalappal. Véleményezte: Pindurka
Ár
Nagyon kényelmes,külsőre pedig tökéletes az ágy. A párom azt mondta,hogy rég nem tudott ilyen jót aludni,mint az úgy ágyunkban :)
Szeretném külön kiemelni a szállítást,összeszerelést végző fiúk kedvességét,rugalmasságát és ügyességét. Pillanatok alatt összeszerelték az ágyat. Köszönet nekik! Bárcsak hasonló emberek dolgoznának az ügyfélszolgálaton,mert az sajnos csapnivaló. 16x hívtam az ügyfélszolgálatot,egyeztetés céljából,mire sikerült a telefon túlsó oldalán lévő hölggyel megbeszélnem,hogy nekem a megadott hét nem jó,de a következő héten csütörtökön tökéletes lenne. Vártam vártam a tájékoztató e-mailt,hogy akkor fixálva lett 02.21-ike. Na ekkor jött a meglepetés. Hétfőn felhívtam az ügyfélszolgálatot(mondanom se kell, 11x hívtam őket,szándékosan különböző időpontokban) és közölte velem a "hölgy",hogy nem,nem fogják hozni,hiszen 2 hetente hoznak debrecenbe ágyat. Leesett az állam. Mondtam neki,hogy márpedig nekem telefonon azt mondta,hogy persze,jó lesz a 21ike. Meghazudtolt,hogy nem,ő ezt nem mondta,sőt,elmondta hogy 2 hét múlva leghamarabb(ilyenre szerintem emlékezne az ember). Na de mit ad a jó isten, a kicsit sem kellemes beszélgetés után kb 1 óra múlva jött az e-mail: hozzák az ágyat 21ikén. Félreértés ne essék, nagyon örülök,hogy megoldották a csütörtöki napot, engem az ügyfélszolgálat nemtörődömsége bosszant. Én is ügyfélszolgálaton dolgozom,ha így beszélnék egy ügyféllel,kirúgnának. Lenne ilyen téren még hova fejlődnie a cégnek,úgy gondolom. (Létrehozva: 2019. 03. 04.)
Minden várakozásomat felülmúlta a franciaágy. Tetszetős, nagyon kényelmes. Köszönöm a gyors és segítőkész ügyintézést, a kiszállítást! Maximálisan elégedett vagyok a szállítást, összeszerelést végző munkatársaikkal. Véleményezte: Edit
Ár
Minden várakozásomat felülmúlta a franciaágy. Tetszetős, nagyon kényelmes.
Köszönöm a gyors és segítőkész ügyintézést, a kiszállítást!
Maximálisan elégedett vagyok a szállítást, összeszerelést végző munkatársaikkal. (Létrehozva: 2019. 03. 01.)
Kivalo Véleményezte: Eva
Ár
Nagyon jo az agy! A rugosat valasztottam! 1-het alatt elkeszult es 10 napon belul megerkezett! A koltsegekbol visszateritettek, mivel lifttel fel lehet vinni mindket termeket, igy a 10.emeletert se szamoltak fel plussz koltseget! Koszonom! (Létrehozva: 2019. 02. 28.)
Nagyon jó Véleményezte: Juli
Ár
Gyors szállítás, a termék nagyon jó, a lányom imádja! Az ára is megfelelő, korrekt gyors ügyintézés! (Létrehozva: 2019. 02. 27.)
Nagyon kényelmes Véleményezte: Niki
Ár
Tökéletes minőségben és kényelemben is. Köszönöm Outletbutor (Létrehozva: 2017. 10. 06.)
Árnak megfelelő minőség és kialakítás Véleményezte: Csabass84
Ár
Nem okozott csalódást. Kicsit félve rendeltem,mivel nem volt lehetőség fizikailag megnézni a terméket. De szerencsére a leírtak fedték a valóságot,mint szállítási idő és többi paramétert illetően.
Még annyit jegyeznék meg,hogy a szállítást végző cég munkatársai is nagyon udvariasak és segítőkészek voltak. Lehet nekem volt szerencsém,de ez a tapasztalatom.

(Ez egy valós vélemény,nem a cég által generált. Létező vásárló voltam. Csabass84 :) )
(Létrehozva: 2016. 11. 05.)
Hell franciaágy Véleményezte: edus73
Ár
Nagyon jól döntöttem, hogy a 10 centis szivaccsal rendeltem meg. Nagyon kényelmes és strapabíró franciaágy, megérte az árát! Köszönöm! (Létrehozva: 2016. 08. 22.)
szép Véleményezte: Ancsa
Ár
nagyon szép ágy, ilyet rendeltünk, minden rendben ment (Létrehozva: 2016. 08. 22.)

10 Termék

oldalanként

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Ár

Írja meg véleményét