Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 629 3456
  vagy +36 70 410 3456

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. Az ünnepi időszakban megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?


  Termékeinket házhoz szállítjuk


  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk


  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek  Választható fizetési módok


  Garanciát vállalunk termékeinkre


  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén


  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a 2018. november 15. után leadott rendelések kiszállítását nem tudjuk garantálni 2018.december 24. előtt. A kiszállítás elérhetősége termékcsoportonként, illetve termékenként eltérő. Pontos információért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy emailben keressen fel bennünket! Megértésüket köszönjük.
 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Vasárnap Éjfélig!

dec.08 / 00:01 - dec. 10 / 23:59


Csapj le a Mikulás ajánlataira! Válogasd ki a Mikuláscsomag legjobb részeit!


Egyes étkezőinket
ajándékkal is kérheti
 
Vásárlása mellé extra prémium kuponfüzetet adunk  
100% Extra Háztól-Házig Garancia MINDEN termékünkre

Szépség garancia minden kiszállított termékünkre  

Akciós hétvégénk 2017.12.08. 00:01 - 2017.12. 10. 23:59 között érvényes, csak ezen időpontban érvényesíthetőek a kuponok melyek közül egy vásárlásnál egyidejüleg csak egy használható fel. Ezen a hétvégén egyéb időszakokban hozzájutott kuponokat nem áll módunkban elfogadni. Ezen a hétvégén minden rendelés mellé kuponfüzetet adunk ajándékba mely 4db 5% kedvezményt biztosító kupont valamint 2-2db botmixer illetve szendvicssütő ajándékkupont tartalmaz, mely a későbbiekben felhasználható. 100% extra garancia a normál garancia feltételeitbiztosítja valamint kiegészül a háztól házig szóló garanciával. A szépség garanciánk biztosítja önnek hogy tökéletes, hiánytalan és szép bútort kap házhoz, ellenkező esetben automatikusan kicseréljük, javítjuk vagy pótoljuk a terméket. Gardróbok kupon 60ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak gardróbszekrény vásárlásakor!  Szekrénysor kupon 90ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak szekrénysor vásárlásakor! Kanapék kupon 60ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak kanapé vásárlásakor! Sarokkanapék kupon 100ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak sarokkanapé vásárlásakor! Ülőgarnitúrák kupon 100ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak ülőgarnitúra vásárlásakor! U alaku kanapé kupon 60ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak u alaku kanapé vásárlásakor! Franciaágy kupon 60ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak franciaágy vásárlásakor! Matrac kupon minden matrac kategóriában szereplő termék vásárlás esetén érvényesíthető! Ágykeret minden ágykeret kategóriában szereplő termék vásárlás esetén érvényesíthető! Trinity minden trinity kanapé kategóriában szereplő termék vásárlás esetén érvényesíthető! Étkező kupon 60ezr forint feletti vásárlás esetén érvényesíthető csak étkező garnitúrák vásárlásakor! Ezen a hétvégén minden rendelés mellé kuponfüzetet adunk ajándékba mely 4db 5% kedvezményt biztosító kupont valamint 2-2db botmixer illetve szendvicssütő ajándékkupont tartalmaz, mely a későbbiekben felhasználható. 100% extra garancia a normál garancia feltételeitbiztosítja valamint kiegészül a háztól házig szóló garanciával. A szépség garanciánk biztosítja önnek hogy tökéletes, hiánytalan és szép bútort kap házhoz, ellenkező esetben automatikusan kicseréljük, javítjuk vagy pótoljuk a terméket.