Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák
Bútorainkról egy kis információ!
Igyekszünk folyamatosan a legtöbbet nyújtani vásárlóinknak, valamint minden információt megadni hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg! Minden jellemzőtt megtalál az oldalon ami általánosságban jellemző a bútorainkra. Amennyiben nem találta meg a keresett információt, bizalommal hívja ügyfélszolgálatunkat +36 70 629 3456 vagy +36 70 410 3456 Hétköznap 7:30 és 15:30 között!
 
 

Magasság
A bútor lábának legalsó pontja és a bútor legfelső pontja közötti távolság
Mélység vagy Hossz
A bútor leghátsó és legelső pontja közötti távolság. A szemből nézet szerint a bútor legközelebb eső pontja a legelső és a bútor hátulján található a legtávolabbi pont.
Szélesség
A termék kélt szélső pontja közötti távolság. Ez lehet az oldalfalak közötti távolság, egyes kanapéknál a karfák szélső pontjai közötti távolság. Egyes franciaágyaknál a szélességet befolyásolja a betét típusi, itt a kijelölt szélesség minimálisan eltérhet!
Fekvő terület
Ágyak esetben legtöbször megegyezik a szélesség és hosszúság méretével, azonban ebbe nem számoljuk bele a háttámlát csak és kizárólag azt a területet jellemzi ami fekvésre, alvássra alkalmas. Kanapék esetében a kihajtott, kihúzott álapotban lévő fekvőterületet jellemzi. Kifejezetten kanapéknál ez a méret teljesen különbözik az alap szélesség mélység paraméterektől.
Ülőmélység
A talp legalsó pontja és az ülőfelület legfelső pontja közötti táv. Ez változhat a választott szövet és kivitel függvényében illetve az adott bútor terhelés mentes állapotát jellemzi.
Fekvő magasság
A talp legalsó és a fekvőfelület legfelső pontja közötti táv. Ez változhat a kivitel és a fekvőbetét függvényében. Ágykereteknél ezt a magasságot a kiválasztott matrac méretei befojásolják. Ágyazható kanapék esetében ez a méret legtöbbször az ülőmélységet nem haladja meg
Méretek Értelmezése
Ágyaink típusai

Szivacsos  változatok


1. Szivacsos:

10 cm vastagságú kemény hab melyen feszes, egyenes a huzat, és egyenletes tartást biztosít. Azoknak ajánljuk, akik egyenes kemény felületen szeretnek aludni. Teherbírása max 85 kg/fő

2. Extra szivacs:

Egy extra szivacs és egy rugalmas hab együttes kombinációja, ami így kiváló rugalmasságú. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik mindennapos használatra keresnek kényelmes, tartós, ülő vagy fekvő bútort. Süllyedésmentes egyenes, kemény fekvőfelület jellemzi. Teherbírása max 100 kg/fő
1. Rugós:

Ez egy sűrű rugótekercsekből álló, élkerettel ellátott, rugalmas hatást biztosító fekvőfelület, a rugótest le van kötve egy filc réteggel, ami fogadja a 2-3 cm-es szivacs borítást. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik rugalmas de közepes keménységű ágyon szeretnek aludni. Ez a legnépszerűbb kialakítás. Teherbírása max 95 kg/fő

2. Extra rugós:

Ez egy nagyon erős rugótípus, vastag kemény szivaccsal van a széle megtámasztva, valamint a rugótekercsek köze szivacscsíkokkal van kierősítve, a rugótest le van kötve egy filc réteggel, ami fogadja a 2-3 cm-es szivacs borítást. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek egyenes, kemény felületen aludni. Nagyon tartós, szinte kifeküdhetetlen, így nagyobb súlyúaknak ideális választás. A nehezebb súlyú (110 kg) embereket is tökéletesen kiszolgálja, ha rendeltetésszerűen van használva.
Sokakat megtéveszt az oldalt érezhető szivacs ezért azt gondolják, hogy szivacsost kaptak és szóvá teszik. Mielőtt azonban hozzánk fordulnak kérjük, vizsgálják meg az ágyat. Az ágy szélétől beljebb már megtalálható a rugó, amit könnyű kitapintani..

Rugós változatok

Ágyaink teherbírása
kiszereléstől függően változnak!- Szivacsos teherbírása: kb 75 kg/fő

- Extra Szivacsos teherbírása: kb 85 kg/fő

- Rugós teherbírása: kb 90 kg/fő

- Extra Rugós teherbírása: kb 110 kg/főSzekrény ajtók típusai

Nyílóajtós
Ezen bútoraink ajtajai a rögzített sarokpontnál fogna fordulnak el, nyílnak ki. Előnye hogy a szekrény teljes tartalmához hozzáférhetünk. Hátránya hogy szükség van a szekrény előtt legalább akora térre hogy az ajtókat kinyithassuk.

Tolóajtós
Ezen ajtóval szerelt szekrények helytakarékosak, ajtajuk a síkban mozdul el oldalirányba. Előnye hogy a szekrény előtt nincs szükség nagy helyre hogy hozzáférjünk a tartalmához, hátránya hogy az összes ajtó nem lehet egyszerre nyitva.

Bútorlapok színei:
Alma

Avellino Sötét

Avellino Világos

Bob fenyő

Bükk

Bükk Corvara

Calvados

Canterbury

Cseresznye

Csomós fenyő

Dió

Éger

Fenyő

Magasfényü Fehér

Magasfényü Fekete

Magyar Szilva Világos

Marabella

Mogyoró

Rusztik Fehér

San Remo

Santana

Wenge

Zebrano

Magyar Szilva

Sonoma Tölgy

Tölgy

Osztrák Tölgy

Ferrara tölgy

Finom Barna

Juhar

Bianco

Nero


Szöveteink
 

Zsenília
Szövéssel készül, kordbársony szerű tapintású, különböző minőségű és színű. Minél magasabb kategóriájú annál tovább bírja, minőségben jobb. Széles választékban készítik különböző szín és minta variációban, árához képest jó minőséget produkál. Géppel tisztíható!

Textílbőr
A modern textilbőrök minőségben hozzák a valódi bőr minőségét, árban azonban annál olcsóbbak! Könnyen tisztíthatóak, és elegáns megjelenést biztosítanak, azonban nem hozza a valódi bőr illatát. Tagadhatatlan előnyük hogy jól bírják a nedvességet, több színben is elérhetőek.

Bőr
Klasszikus minőség, elegáns külső, tartós. A kiváló minőség kedvelőinek, a többi szövethez viszonyítva ez a legtartósabb, azonban ezt az ára is tükrözi.
 
Bútorainkhoz elérhető szöveteink termékenként eltérőek, illetve csak bizonyos termékeknél elérhető a szövet választása, valamint választékuk időközönként változik. A termék adatlapján keresse "Kattintson ide és válassza ki milyen színben kéri a terméket." gombot hogy egyedi szövetet válasszon a bútorának!