Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Garancia és Elállás


Ne aggódjon amiatt, hogy a terméket nem tudja a kezébe venni.
Ha nem olyan, mint amilyenre számított... csak küldje vissza 14 napon belül és visszakapja a pénzét!

E-mail: garancia@outletbutor.hu

Garanciaügyintézés menete:

 1. 1. Garancia érvényesítéséhez küldje el a hibás termék fotóját, illetve a mellékelt papírok másolatát vagy fotóját a rendelésszámával együtt a garancia@outletbutor.hu emailcímre.
 2. 2. Munkatársaink kiértékelik garancia igényét, és értesítik a teendőkről.
 3. 3. Sikeres garanciaigény esetén a hibás termékért értemegyünk, csere esetén már az új terméket visszük.


A vásárlás előtt Önnek nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására illetve üzembe helyezésére. Ezt kompenzálja az elállási jog.

Az elállási jog azt jelenti, hogy Ön egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén indoklás nélkül követelheti a teljes vételár visszatérítését. A visszatérítés legkésőbb 14 napon belül megtörténik. A 14 napig tartó elállási jog a termék átvétele napján veszi kezdetét.

A termék visszajuttatásának költsége Önt terheli, ahogy a visszajuttatásnak a módja is az Ön felelőssége. Az eladó az elállás miatt sem kötbérfizetési kötelezettséget, sem bármilyen pénzbeli büntetést nem róhat Önre. Ezzel összefüggésben a termék ingyenes kiszállításának díját sem lehet utólag Önre terhelni.

A textilbőr kárpittal megrendelt bútorok esetében külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy azt csak és kizárólag puha, pamut kendőre fújva az általunk ajánlott és tesztelt Stoffinet márkanéven futó, textilbőr ápoló kárpittisztító spray-el kell kezelni! A jótállás elkerülhető, ha a bútort megfelelő bőrápolóval kezelik, nem pedig különböző vegyi anyagokkal, mint pl.:nedves törlő, popsi törlő, ablaktisztító, szappanos víz stb..; ami SZIGORÚAN TILOS. Amennyiben a vásárló ilyen módon kezeli a textilbőr huzatot, nem tudunk jótállás vállalni a bútorra.

Ha a Felhasználó egyedi gyártású, az általa meghatározott igényeknek megfelelő (szövet anyaga, minta, bútor mérete stb.) megrendelést ad le, a Felhasználó elállási jogát a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében nem gyakorolhatja. Ebben az esetben ugyanis a Szolgáltató a Felhasználó utasításai alapján vagy kifejezett kérésének, igényeinek megfelelően teljesíti a megrendelésben foglaltakat.

SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMÉT, HOGY BÚTORAINKNAK MEGHATÁROZOTT SÚLYHATÁRA VAN, AMELYET MINDENKITŐL KÉRÜNK, VEGYEN FIGYELEMBE A BÚTOR MEGVÉTELEKOR!
AMENNYIBEN EZT A SÚLYHATÁRT NEM TARTJÁK BE, NEM ÁLL MÓDUNKBAN GARANCIÁT VÁLLALNI A BÚTORRA.
A SÚLYHATÁROK A KÖVETKEZŐK:
5cm szivacsos teherbírás: 70-75 kg/fő
10cm szivacsos teherbírás: 80-85 kg/fő
Ortopéd 12cm szivacsos teherbírás: 90-100 kg/fő
Bonell rugós teherbírás: 75-80 kg/fő
Élkeretes, extra rugós teherbírás: 90-95 kg/fő
Erős/ortopéd rugós teherbírás: 100-110 kg/fő