Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 410-3456

  Ügyfélkapcsolat:
  +36 70 629-3456

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu
 • Miért vásároljon nálunk?


  Termékeinket házhoz szállítjuk


  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk


  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek  Választható fizetési módok


  Garanciát vállalunk termékeinkre


  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
Kategóriák

Vásárlói vélemények


Jó napot kívánok! Ma még érkezett az Álomszép Nina franciaágy. :) Amit egyedire kértem :) Gyönyörű kidolgozott precíz minőség nagyon örülök, hogy önökre találtam és tudtam az én elképzelésem szerint rendelni! pontos korrekt kiszállítás és nagyon segítőkész két fiatalember ! - Szilvia


Köszönjük szépen a bútorokat, a gyors szállìtást, a korrekt hozzá àllást a probléma megoldás terén. Mindenkinek csak ajànlani tudlak titeket! - Henriett


"Szeretném Önöknek megköszönni a gyors,pontos kiszállítást. Büszkék lehetnek dolgozóikra a rendelésnél és szállításnál egyaránt. 
Segítőkész és udvarias kiszolgálásban volt részem,és ez nagyon ritka. Köszönöm!Sikeres üzleti életet kívánok minden dolgozónak"


"A mai világban, az Önök hozzáállása fantasztikus! Önök valóban a vevőért vannak, s kívánok minden jót és rengeteg megelégedett vevőt Önöknek! Még egyszer hálásan köszönöm!"


 "Nagyon megvagyok elégedve. Fogok a jövőben is vásárolni, és ajánlani Önöket."


 "A megrendelt bútorokat a jelzett időben, korrekt szervezéssel és kommunikációval leszállították. Szeretném megköszönni megbízhatóságukat és pontosságukat!"


 "Hálásan köszönöm a kiküldött bútorokat! Szeretném megköszönni a munkájukat! A fiúk nagyon segítőkészek, türelmesek és kedvesek voltak, pedig az utolsó előtti voltam a kiszállításnál. Nagyon klassz csapatmunka volt. A bútorok gyönyörűek, hibátlanul karcolás mentesen kaptam őket! Nagy örömöt okoztak nekem és a családomnak vele. Még egyszer köszönöm a munkájukat!"


 "Ma megkaptam, a bútoromat, aminek nagyon örültem! Köszönöm a vállalat összes dolgozójának, a két fiúnak akik a címemre kihozták a bútort! Kívánok a precíz munkájukhoz jó egészséget és nagyon sok vevőt! U.I:köszönöm a meglepetés ajándékot,ami meglepetés volt"


 "Én tegnap kaptam meg a franciaágyunkat. Szép, kényelmes kivitel. Jól aludtunk rajta első éjszakánkat. Külön kiemelném a szállítókat! Nagyon készséges 2 fiatalember, precízen és gyorsan dolgoztak. Vigyáztak a bútorra, minden szempontból kifogástalan munkát végeztek! Köszönjük !! :)"


 "Rendeltem Önöknél aug.16.-án egy President 3+2+1 ülőgarnitúrát! 2-4 hét-re ígérték a szállítást, de már kb 1 hét múlva megérkezett!! :) Minden tökéletes volt és külön meg szeretném köszönni a 2 szállító fiúnak a segítségét! A problémákat megoldották és nagyon segítőkészek voltak! Igazán jól esett a hozzáállásuk! A mai világban nem sokszor tapasztalom, hogy ilyen korrekt céggel és emberekkel van dolgom! Köszönöm, nagy örömet szereztek! Tiszta szívvel ajánlom Önöket az ismerőseimnek, barátaimnak!"


- Katalin