Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 629 3456
  vagy +36 70 410 3456

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. Az ünnepi időszakban megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Vásárlói vélemények


"Jó árak, jó minöség, jó akciok ezért érdemes önnöknél vásárolni" - Angéla


"Kedves Outletbútor!
Pár hete rendeltünk Önöktöl egy HellBull franciaágyat. Az ágy egyszeűen fantasztikus! Három hét alatt le is szállították! A szállitó fiúk nagyon kedvesek és precizek voltak! Köszönjük szépen a gyors szállitást és megbízható, jó minőséget! Nem bántuk meg, hogy Önöket választottuk! "- Anna és Roland


"T. OutletBútor! Az áprilisban kiszállított kanapé a férjemé, aki istenieket alszik rajta. én meg irigylem, mert jó kemény a matraca, nagyon pihentető rajta az alvás.meglepödtünk, h. milyen szép, igazi mestermunka!!!!a reklámban nem tünt ilyen szépnek! Pár szót  a fuvarozásáról! a fiatalemberek szakszerüen, gyorsan, a megbeszélt időben jöttek! budapest, 9. emelet!! a helyére tették a kanapét.nagyon sajnáljuk, h. olyan korán kellett nekik kelniük." - Ferencné


„Ma megkaptam az Önöktől rendelt, 3 részes ülő garnitúrát. Köszönöm maximálisan elégedettek vagyunk ,azt kaptuk, amit kertünk, KÖSZÖNJUK” - Lucza


Jó napot kívánok! Ma még érkezett az Álomszép Nina franciaágy. :) Amit egyedire kértem :) Gyönyörű kidolgozott precíz minőség nagyon örülök, hogy önökre találtam és tudtam az én elképzelésem szerint rendelni! pontos korrekt kiszállítás és nagyon segítőkész két fiatalember ! - Szilvia


Köszönjük szépen a bútorokat, a gyors szállìtást, a korrekt hozzá àllást a probléma megoldás terén. Mindenkinek csak ajànlani tudlak titeket! - Henriett


"Szeretném Önöknek megköszönni a gyors,pontos kiszállítást. Büszkék lehetnek dolgozóikra a rendelésnél és szállításnál egyaránt. 
Segítőkész és udvarias kiszolgálásban volt részem,és ez nagyon ritka. Köszönöm!Sikeres üzleti életet kívánok minden dolgozónak"


"A mai világban, az Önök hozzáállása fantasztikus! Önök valóban a vevőért vannak, s kívánok minden jót és rengeteg megelégedett vevőt Önöknek! Még egyszer hálásan köszönöm!"


 "Nagyon megvagyok elégedve. Fogok a jövőben is vásárolni, és ajánlani Önöket."


 "A megrendelt bútorokat a jelzett időben, korrekt szervezéssel és kommunikációval leszállították. Szeretném megköszönni megbízhatóságukat és pontosságukat!"


 "Hálásan köszönöm a kiküldött bútorokat! Szeretném megköszönni a munkájukat! A fiúk nagyon segítőkészek, türelmesek és kedvesek voltak, pedig az utolsó előtti voltam a kiszállításnál. Nagyon klassz csapatmunka volt. A bútorok gyönyörűek, hibátlanul karcolás mentesen kaptam őket! Nagy örömöt okoztak nekem és a családomnak vele. Még egyszer köszönöm a munkájukat!"


 "Ma megkaptam, a bútoromat, aminek nagyon örültem! Köszönöm a vállalat összes dolgozójának, a két fiúnak akik a címemre kihozták a bútort! Kívánok a precíz munkájukhoz jó egészséget és nagyon sok vevőt! U.I:köszönöm a meglepetés ajándékot,ami meglepetés volt"


 "Én tegnap kaptam meg a franciaágyunkat. Szép, kényelmes kivitel. Jól aludtunk rajta első éjszakánkat. Külön kiemelném a szállítókat! Nagyon készséges 2 fiatalember, precízen és gyorsan dolgoztak. Vigyáztak a bútorra, minden szempontból kifogástalan munkát végeztek! Köszönjük !! :)"


 "Rendeltem Önöknél aug.16.-án egy President 3+2+1 ülőgarnitúrát! 2-4 hét-re ígérték a szállítást, de már kb 1 hét múlva megérkezett!! :) Minden tökéletes volt és külön meg szeretném köszönni a 2 szállító fiúnak a segítségét! A problémákat megoldották és nagyon segítőkészek voltak! Igazán jól esett a hozzáállásuk! A mai világban nem sokszor tapasztalom, hogy ilyen korrekt céggel és emberekkel van dolgom! Köszönöm, nagy örömet szereztek! Tiszta szívvel ajánlom Önöket az ismerőseimnek, barátaimnak!"


- Katalin