Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Vásárlói vélemények


"Jó árak, jó minöség, jó akciok ezért érdemes önnöknél vásárolni" - Angéla


"Kedves Outletbútor!
Pár hete rendeltünk Önöktöl egy HellBull franciaágyat. Az ágy egyszeűen fantasztikus! Három hét alatt le is szállították! A szállitó fiúk nagyon kedvesek és precizek voltak! Köszönjük szépen a gyors szállitást és megbízható, jó minőséget! Nem bántuk meg, hogy Önöket választottuk! "- Anna és Roland


"T. OutletBútor! Az áprilisban kiszállított kanapé a férjemé, aki istenieket alszik rajta. én meg irigylem, mert jó kemény a matraca, nagyon pihentető rajta az alvás.meglepödtünk, h. milyen szép, igazi mestermunka!!!!a reklámban nem tünt ilyen szépnek! Pár szót  a fuvarozásáról! a fiatalemberek szakszerüen, gyorsan, a megbeszélt időben jöttek! budapest, 9. emelet!! a helyére tették a kanapét.nagyon sajnáljuk, h. olyan korán kellett nekik kelniük." - Ferencné


„Ma megkaptam az Önöktől rendelt, 3 részes ülő garnitúrát. Köszönöm maximálisan elégedettek vagyunk ,azt kaptuk, amit kertünk, KÖSZÖNJUK” - Lucza


Jó napot kívánok! Ma még érkezett az Álomszép Nina franciaágy. :) Amit egyedire kértem :) Gyönyörű kidolgozott precíz minőség nagyon örülök, hogy önökre találtam és tudtam az én elképzelésem szerint rendelni! pontos korrekt kiszállítás és nagyon segítőkész két fiatalember ! - Szilvia


Köszönjük szépen a bútorokat, a gyors szállìtást, a korrekt hozzá àllást a probléma megoldás terén. Mindenkinek csak ajànlani tudlak titeket! - Henriett


"Szeretném Önöknek megköszönni a gyors,pontos kiszállítást. Büszkék lehetnek dolgozóikra a rendelésnél és szállításnál egyaránt. 
Segítőkész és udvarias kiszolgálásban volt részem,és ez nagyon ritka. Köszönöm!Sikeres üzleti életet kívánok minden dolgozónak"


"A mai világban, az Önök hozzáállása fantasztikus! Önök valóban a vevőért vannak, s kívánok minden jót és rengeteg megelégedett vevőt Önöknek! Még egyszer hálásan köszönöm!"


 "Nagyon megvagyok elégedve. Fogok a jövőben is vásárolni, és ajánlani Önöket."


 "A megrendelt bútorokat a jelzett időben, korrekt szervezéssel és kommunikációval leszállították. Szeretném megköszönni megbízhatóságukat és pontosságukat!"


 "Hálásan köszönöm a kiküldött bútorokat! Szeretném megköszönni a munkájukat! A fiúk nagyon segítőkészek, türelmesek és kedvesek voltak, pedig az utolsó előtti voltam a kiszállításnál. Nagyon klassz csapatmunka volt. A bútorok gyönyörűek, hibátlanul karcolás mentesen kaptam őket! Nagy örömöt okoztak nekem és a családomnak vele. Még egyszer köszönöm a munkájukat!"


 "Ma megkaptam, a bútoromat, aminek nagyon örültem! Köszönöm a vállalat összes dolgozójának, a két fiúnak akik a címemre kihozták a bútort! Kívánok a precíz munkájukhoz jó egészséget és nagyon sok vevőt! U.I:köszönöm a meglepetés ajándékot,ami meglepetés volt"


 "Én tegnap kaptam meg a franciaágyunkat. Szép, kényelmes kivitel. Jól aludtunk rajta első éjszakánkat. Külön kiemelném a szállítókat! Nagyon készséges 2 fiatalember, precízen és gyorsan dolgoztak. Vigyáztak a bútorra, minden szempontból kifogástalan munkát végeztek! Köszönjük !! :)"


 "Rendeltem Önöknél aug.16.-án egy President 3+2+1 ülőgarnitúrát! 2-4 hét-re ígérték a szállítást, de már kb 1 hét múlva megérkezett!! :) Minden tökéletes volt és külön meg szeretném köszönni a 2 szállító fiúnak a segítségét! A problémákat megoldották és nagyon segítőkészek voltak! Igazán jól esett a hozzáállásuk! A mai világban nem sokszor tapasztalom, hogy ilyen korrekt céggel és emberekkel van dolgom! Köszönöm, nagy örömet szereztek! Tiszta szívvel ajánlom Önöket az ismerőseimnek, barátaimnak!"


- Katalin