Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Számítógép asztal

Megváltozott a világ és a home office elterjedése rávezette az embereket arra, hogy otthonra is fontos egy praktikus számítógép asztal. Viszont egy irodában sincs ennek kisebb jelentősége, ahol fontos a megfelelő munkahelyi atmoszféra megteremtése. A számítógép asztal esetében az is lényeges, hogy kényelmes legyen, amitől jobban érezhetjük magunkat a szorgalmas munka mellett.

A számítógép asztalnak már számos stílusa közül tudunk választani és vannak olyanok, amelyeket kifejezetten gyerekek, notebook használók vagy gamerek számára gyártottak.

Íróasztal és számítógépasztal

A tanulás és az iskola elképzelhetetlen egy jó íróasztal nélkül. Kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a szoba méretét, a meglévő bútorok színét, és hogy hány éves gyereknek keresünk íróasztalt. Manapság rengeteg formában és stílusban kaphatóak az íróasztalok. Minden asztal fő szempontja a praktikusság, hogy kényelmesen tudjunk tanulni felette. A mai kor elengedhetetlen része a számítógép így szinte minden íróasztal úgy van kialakítva, hogy a gépünk is helyet kapjon. Rengeteg szín és méret közül válogathat webáruházunkban.