Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
Kategóriák

Hogyan működik?

Rendeléstől a szállításig


A rendelés
Első lépés a rendelés leadása, melyben igyekszünk maximálisan a vevőink szolgálatában állni, minden információt megadni a helyes döntés meghozatalához! Ezért hoztuk létre a bútorainkról menüpontot (https://www.outletbutor.hu/butorainkrol) hogy a leg alapvető információkat megkapják a termékeinkről! Amennyiben nem találta meg a keresett információt, telefonos munkatársaink készséggel álnak rendelkezésére.

Rendelés Feldolgozása
Rendelésé továbbítjuk a gyártó vagy gyártók hoz. Így van, több beszállítóval rendelkezünk, akik különböző bútorokat gyártanak a számunkra. Rendelésétől és gyártótól függően készítjük elő a rendelését, kezeljük a kedvezményeket, illetve ellenőrizzük, hogy a rendszerünk kiküldte a különböző megerősítő emaileket. Igény esetén itt megtörténik, a pontosítás önnel amennyiben olyan terméket rendelt melyet a gyártó megerősítés ellenében gyárt le, illetve az adott bútorból, vagy szövetből idő közben készlethiány alakult ki.

Gyártás
Bútorainkat elsősorban magyarországi gyártóktól szerezzük be, valamint termékeink jelentős része kérhető egyedi összeállításban. Így az egyedi legyártás külön történik. Egyes időszakokban (mint pl.: karácsony előtt októbert –november-december) megnövekedik a vásárlások száma, emiatt a gyártók maximális kapacitással készítik termékeiket. Emiatt előfordul, hogy a gyártási idő drasztikusan megnövekszik.

Fuvarszervezés
Amint a gyártó jelzi felénk, hogy a termék elkészült azonnal felkerül a „szállítható” listánkra. Munkatársunk megkezdi a telefonos egyeztetést önnel, mely során tájékoztatja a szállítás várható dátumáról, napszakjáról. Amennyiben nem alkalmas az időpont úgy a lehetőségekhez képest felajánl alternatív időpontokat, amennyiben ezek sem megfelelőek úgy egy alternatív időpontban újra felkeresi.

Kiszállítás
Egyszerre több címet viszünk, házhoz emiatt előfordulhat, hogy később vagy korábban érkezik a bútor az előre jelzett napszakhoz viszonyítva. Hiszen egy váratlan forgalmi dugó, egy baleset, ami a szállítóink útjába ál, vagy rossz időjárási körülmények bármikor keletkezhetnek. Minden esetben a szállítóink 30-60 perccel a kiszállítás időpontja előtt telefonálnak önnek, így biztosan tudni fogja, mikor érkezik a termék. A kiszállítás kaputól kapuig szól, azonban munkatársaink szívesen segítenek ha kell.