Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Hogyan működik?

Rendeléstől a szállításig


A rendelés
Első lépés a rendelés leadása, melyben igyekszünk maximálisan a vevőink szolgálatában állni, minden információt megadni a helyes döntés meghozatalához! Ezért hoztuk létre a bútorainkról menüpontot (https://www.outletbutor.hu/butorainkrol) hogy a leg alapvető információkat megkapják a termékeinkről! Amennyiben nem találta meg a keresett információt, telefonon munkatársaink készséggel álnak rendelkezésére.

Rendelés Feldolgozása
Rendelését továbbítjuk a gyártó vagy gyártókhoz. Így van, több beszállítóval rendelkezünk, akik különböző bútorokat gyártanak a számunkra. Rendelésétől és gyártótól függően készítjük elő a rendelését, kezeljük a kedvezményeket, illetve ellenőrizzük, hogy a rendszerünk kiküldte a megfelelő megerősítő emaileket. Igény esetén itt megtörténik, a pontosítás amennyiben olyan terméket rendelt melyet a gyártó megerősítés ellenében gyárt le, illetve az adott bútorból, vagy szövetből készlethiány alakult ki.

Gyártás
Bútorainkat elsősorban magyarországi gyártóktól szerezzük be, valamint termékeink jelentős része kérhető egyedi összeállításban. Így az egyedi legyártás külön történik. Egyes időszakokban (mint pl.: karácsony előtt, októbert - november - december) megnövekedik a vásárlások száma, emiatt a gyártók maximális kapacitással készítik termékeiket így előfordul, hogy a gyártási idő akár drasztikusan megnövekedik.

Fuvarszervezés
Amint a gyártó jelzi felénk, hogy a termék elkészült, azonnal felkerül a „szállítható” listánkra. Munkatársunk megkezdi az egyeztetést önnel, mely során tájékoztatja a szállítás várható dátumáról. Amennyiben nem alkalmas az időpont úgy a rendelését raktározzuk és a következő kiszállítási alkalommai ismételten egyeztetünk önnel. Fontos! Gyüjtőfuvarokat szervezünk mely azt jelenti hogy minden eggyes kiszálításkor több vásárlónk termékeit szállítjuk ki minden esetben egy térséget megcélozva. Ezzel garantáljuk hogy a szállítási díjaink olcsók tudnak maradni mindamelett hogy rendelését az ön lakásához/házához leszállítjuk!

Kiszállítás
 Minden esetben a szállítóink 30-60 perccel a kiszállítás időpontja előtt telefonálnak önnek, így biztosan tudni fogja, mikor érkezik a termék. A kiszállítás kaputól kapuig szól, azonban munkatársaink szívesen segítenek ha kell. Szállításkor figyelembe vesszük hogy az adott kiszállítás idején az utolsó kiszállított bútor is emberi időben érkezzen meg viszont sajnos előfordulhat hogy nem tudják szállítóink a megfelelő időt tartani.  Hiszen egy váratlan forgalmi dugó, egy baleset, ami a szállítóink útjába ál, vagy rossz időjárási körülmények bármikor keletkezhetnek.