Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák

Cipősszekrény

Akinek van felesége tudja, hogy nincs az a cipőmennyiség, amellyel képes lenne betelni, de gyakran a férfiak is hasonlóan gondolják ezt. Viszont akkor jó a sok lábbeli, ha van is hol tárolni ezeket, ezért tölt be fontos szerepet egy cipősszekrény. Minden cipő megérdemli, hogy vigyázva legyen rá és nem előnyös, ha kis helyre szorítunk be sok darabot, ahol deformálódhatnak is.

Egy nagy cipősszekrény viszont megoldja ezt a kihívást és ezzel is hozzájárul a rendezettség megteremtéséhez. Mivel ezek a bútordarabok már számos kialakításban és stílusban elérhetők, mindenki találhat olyat, amely leginkább beleillik az otthoni hangulatba.

Cipősszekrény

A cipősszekrények külön is megvásárolhatóak. Ezek nagy része billenős kivitel, mely igazán helytakarékos és praktikus megoldás. Számtalan szín és méret közül választhat. Kevesebb cipőmennyiség tárolására tökéletesen elegendő a kétajtós szekrény, míg nagyobb családoknak a 4 ajtós cipőtárolót ajánljuk. Kínálatunkban megtalálható még egy álló cipősszekrény, mely több színben is megrendelhető, és akár 30-40 pár cipő tárolására is alkalmas. 

Cipőszervező szett, fekete/tejfehér, BEKIM TYP 2, raktári Sale

Normál ár: 30 700 Ft

Special Price 21 900 Ft

Moduláris cipőtartó/szervező, fekete/fehér, PORET, raktári Sale