Bevásárlókosár

0 termék

My Cart -

0 termék
My Cart: (0)
 • Információ
 • Kapcsolat

  Kérdezzen, érdeklődjön telefonon szakértőnktől! H-P 7:30-15:30
  Ügyfélszolgálat:
  +36 70 600 6543

  E-mail:
  info@outletbutor.hu

  Garanciás E-mail:
  garancia@outletbutor.hu

  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét hogy a fent feltüntetett időponton kívül nem áll módunkban fogadni felkeresésüket. Amennyiben egyik felületen nem ér el minket úgy kérjük próbálkozzon másik elérhetőségünk valamelyikével. A megnövekedett felkereséseket, folyamatosan fogadjuk, ennek ellenére előfordulhat hogy csak hosszas próbálkozás, várakozás után tud beszélni ügyintézőink valamelyikével.
 • Miért mi?

  Termékeinket házhoz szállítjuk

  Előre egyeztetett
  időpontban érkezünk

  Saját munkatársaink szállítanak,
  és ha kell öszeszerelnek


  Választható fizetési módok

  Garanciát vállalunk termékeinkre

  Szakértő munkatársaink várják
  a telefon másik végén

 • Vásárlói vélemények
 • Blog
 • Ügyfélszolgálat
 • Gyakori Kérdések
Kategóriák
Szűrés
Szín
 1. Világos
Szállítási idő
 1. 3 - 6 hét
Ágy szélessége
 1. 161 cm - 200 cm
Ágy hosszúság
 1. 181 cm - 220 cm
Ágy magassága
 1. 81 cm - 120 cm
Fekvőfelület
 1. 160x200 cm
Ágyneműtartó
 1. Nem
Anyag
 1. Kárpit
Betét
 1. Rugós+ Szivacsos
Fekvőfelület
 1. 90x200
 2. 140x200
 3. 160x200
 4. 180x200
 5. 200x200

Ágykeret

Egy harmonikus hálószoba legfontosabb dekorációs eleme az ágykeret. Stílustól függően segít megteremteni azt a klasszikus, vidám, modern vagy különleges hangulatot, amiben szeretünk minden nap nyugovóra térni és szépeket álmodni. Bár igaz, hogy egy matracot gyakrabban kell cserélni, de egy jól kiválasztott ágykeret hosszú évekig lesz majd életünk része.

A felhajtható ágyrács pedig az ágykeretnek egy hatalmas előnye, hiszen ez egy tökéletes helyet biztosít az ágynemű tárolására, melyhez mindig könnyedén hozzátudunk férni.

Ágykeret rendelése - Ágykeret ágyráccsal

Az ágykeret meghatározza hálószobája hangulatát, legyen modern, fiatalos vagy klasszikus. Ágykeret előnye hogy a matrac könnyedén cserélhető, így a megváltozott igényekhez könnyen igazítható, matrac elhasználódás esetén könnyen, olcsón cserélhető. Az ágykeret viszont marad. a mai modern ágykereteket rendelhetők felhajtható ágyráccsal, így ha kér ágyneműtartót az ágykerethez, könnyedén tudja használni, hiszen elég csak az ágykeret tetején az ágyrácsot martaccal együtt felhajtani, és már pakolhat is.Nem beszélve az ágykeret mozgatásáról. A nálunk vásárolt ágykeretek ugyan is dobozban érkeznek lapra szerelten, viszont az útmutató segítségével könnyedén pillanatok alatt összeállítható az ágykeret.